Stella Rosa

Cabernet

Aromă: un buchet armonios, un gust bogat catifelat cu nuanțe de stade.
Culoare: roșie cu nuanță de rubin.
Asortare: acest vin se combină perfect și armonios cu carnea de vițel înăbușită, artă sau, prăjită, bucatele din gâscă, miel, rață, pui și alte tipuri de carne grasă, preparate la grătar. Deasemenea poate servit cu brânză, salate de legume sau ciocolată neagră.
Alcool: 12,5% vol.
Temperatura: +8…+12°C

Stella Rosa

Sauvignon Blanc

Note de degustare: Galben auriu, cu reexe verzui, limpiditate foarte bună. Prospețime cu accente vegetale (iarbă), ori de salcâm și fructe pârguite (caise, piersici), și pepene galben, pe un fundal mineral. Mineralitate conrmată gustativ, sustinuță de aciditate bună, tente citrice (limeta), cu nal ușor amărui (sâmburi de caise). Alcoolul bine integrat susține structura unui vin marcat de o dinamică gustativă bună și de note tonice.
Recomandăm acest vin cu: Urdă, caș, salate cu pește, salată de icre, salata Caprese, salată bulgarească, șnitel de pui/curcan, tochitură moldovenească, la cuptor, pasta cu sos pesto, preparate la cuptor (pe bază de curcan, potarniche), pește și deserturi (tarte) cu caise, pere, placintă cu mere
Volum Alcool: 12,1%
Temperatura de servire/consum: 10°C -12°C

Stella Rosa

Pastoral

Vin roșu, licoros, de desert, produs din struguri Cabernet Sauvignon, cultivați in regiunea de sud a Republicii Moldova. Culoare: roșie intensă. Aromă: prune uscate, cireșe, fum. Gust: moale, picant, dulceață în postgust.
Se potrivește perfect pentru consumul în combinație cu fructe exotice, prăjituri de ciocolată și alte deserturi.
Temperatura de servire este 20 – 23 ºC.
Alc 16%
Vol 0,75 L