Stella Rosa

Brut

Vin spumant excelent, produs după o tehnologie special din struguri albi selecți, culeși în regiunea centrală a Republicii Moldova, din soiuri clasice Chardonnay , Pinot Gris, Aligote. Buchetul vinului este pur și proaspăt, gustul plin, catifelat și armonios. Culoarea galben-pai, cu fascicule luminoase calde. Este un aperitiv perfect, se asociază cu bucate din carne de pasăre și pește, cît și cu brînzeturi delicioase, nuci, salate, fructe.
Alcool: 10,5 – 12,5% vol.
Zah.: 8,0 g/ dm³
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C

Stella Rosa

Semi Secco

Vin spumos demisec alb, produs din struguri de calitate superioară de soiuri europene. Are indentitate distinctă, specială cu aromăde citrice, flori albe. Culoare verzuie cu nuanțe aurii, perlaj fin de lungă durată. Gust persistent, amonios, cu postgust de lgă durată. Se potrivește cu salate de fructe și deserturi.
vol 0,75 L
Alcool: 11 % vol.
Zah.: 35 g/ dm³
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C

Stella Rosa

Moscato

Vin spumos alb dulce, cu gust fin și armonios de muscat. Produs de tehnologia italiană, a fost creat din același soi de struguri, asociat în mod tradițional cu dulceața magică și cu delicatețea deosebită. Acesta este exact ceea ce este
șampania Stella Rosa Moscato. Acesta prezintă o aromă de fructe ușoară, plăcută, jucăușă și parfum floral, care se potrivește perfect cu fructele de mare, gustările și fructele.
Zah.: 8,0 g/100 см³
Alc.: 6-7 % by vol.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C.

Stella Rosa

Moscato Rose

Vin spumos, produs din struguri de soiuri ale grupei Muscat.
Buchetul vinului este pur și proaspăt, gustul plin, catifelat și armonios. Este un aperitiv perfect.
Se asociază cu bucate din carne de paspăre și pește, cît și brînzeturi delicioase, nuci, salate, fructe.
vol 0,75 L
Alcool: 11,5% vol.
Zah.: 60 g/ dm³
A se servi rece la temperatura de 8-10 ° C.

Stella Rosa

Fragolino

Vin spumos dulce roze Stella Rosa Fragolino.
Stella Rosa Fragolino este o băutură celebră, renumită pentru aromele de căpșune recoltate, cu un gust dulce plăcut, cu nuanțe de căpșune, dă posibilitatea de a fi folosite pe tot parcursul zilei. Aroma este foarte plăcută și ușoară. Se combină perfect cu deserturi și prăjituri cu fructe.
Zah. : 8,0 g/ dm ³
Alc.: 10 % by vol.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C.

Stella Rosa

MOSCATO DOLCE
MOSCATO ROSE
FRAGOLINO

Vol – 250 ml
Când ai nevoie doar de o doza