Stella Rosa

Cabernet

Aromă: un buchet armonios, un gust bogat catifelat cu nuanțe de stade.
Culoare: roșie cu nuanță de rubin.
Asortare: acest vin se combină perfect și armonios cu carnea de vițel înăbușită, artă sau, prăjită, bucatele din gâscă, miel, rață, pui și alte tipuri de carne grasă, preparate la grătar. Deasemenea poate servit cu brânză, salate de legume sau ciocolată neagră.
Alcool: 12,5% vol.
Temperatura: +8…+12°C

Stella Rosa

Riesling

Aromă: un buchet armonios, un gust bogat catifelat cu nuanțe de stade.
Culoare: nuanță de miere.
Asortare: Risling poate un aperitiv excelent sau poate o companie perfectă bucatelor preparate din carne alba și pește, deasemenea bucatelor condimentate din bucătăria orientală: coreeană, japoneză, thailan- deză, chineză, indiană.
Alcool: 12% vol.
Temperatura: +8…+12°C

Stella Rosa

Feteasca Regala

Note de degustare: Galben pai, cu reexe verzui, limpiditate bună. Arome proaspete de ori albe și fructe albe (pere, măr Golden) și fân proaspăt cosit. Atac și aciditate medii, corp bun, alcool integrat, mineral, nal ușor acrișor. Un vin marcat de prospețime, echilibrat și bogat în arome.
Recomandăm acest vin cu: Brânzeturi proaspete (urdă, caș, ricotta), semitari (Schwaiter, Maasdam, Ementhaler) preparate pe bază de pui cu sosuri pe baza de ierburi, deserturi precum tarte de fructe , tort de mere, cozonac cu stade.
Volum Alcool: 12,1%
Temperatura de servire/consum: 8°C – 10°C

Stella Rosa

Sauvignon Blanc

Note de degustare: Galben auriu, cu reexe verzui, limpiditate foarte bună. Prospețime cu accente vegetale (iarbă), ori de salcâm și fructe pârguite (caise, piersici), și pepene galben, pe un fundal mineral. Mineralitate conrmată gustativ, sustinuță de aciditate bună, tente citrice (limeta), cu nal ușor amărui (sâmburi de caise). Alcoolul bine integrat susține structura unui vin marcat de o dinamică gustativă bună și de note tonice.
Recomandăm acest vin cu: Urdă, caș, salate cu pește, salată de icre, salata Caprese, salată bulgarească, șnitel de pui/curcan, tochitură moldovenească, la cuptor, pasta cu sos pesto, preparate la cuptor (pe bază de curcan, potarniche), pește și deserturi (tarte) cu caise, pere, placintă cu mere
Volum Alcool: 12,1%
Temperatura de servire/consum: 10°C -12°C