Stella Rosa

Brut

Vin spumant excelent, produs după o tehnologie special din struguri albi selecți, culeși în regiunea centrală a Republicii Moldova, din soiuri clasice Chardonnay , Pinot Gris, Aligote. Buchetul vinului este pur și proaspăt, gustul plin, catifelat și armonios. Culoarea galben-pai, cu fascicule luminoase calde. Este un aperitiv perfect, se asociază cu bucate din carne de pasăre și pește, cît și cu brînzeturi delicioase, nuci, salate, fructe.
Alcool: 10,5 – 12,5% vol.
Zah.: 8,0 g/ dm³
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C

Stella Rosa

Moscato

Vin spumos alb dulce, cu gust fin și armonios de muscat. Produs de tehnologia italiană, a fost creat din același soi de struguri, asociat în mod tradițional cu dulceața magică și cu delicatețea deosebită. Acesta este exact ceea ce este
șampania Stella Rosa Moscato. Acesta prezintă o aromă de fructe ușoară, plăcută, jucăușă și parfum floral, care se potrivește perfect cu fructele de mare, gustările și fructele.
Zah.: 8,0 g/100 см³
Alc.: 6-7 % by vol.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C.

Stella Rosa

Fragolino

Vin spumos dulce roze Stella Rosa Fragolino.
Stella Rosa Fragolino este o băutură celebră, renumită pentru aromele de căpșune recoltate, cu un gust dulce plăcut, cu nuanțe de căpșune, dă posibilitatea de a fi folosite pe tot parcursul zilei. Aroma este foarte plăcută și ușoară. Se combină perfect cu deserturi și prăjituri cu fructe.
Zah. : 8,0 g/ dm ³
Alc.: 10 % by vol.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C.